De actuele status van de nieuwbouw voor de scouts

Logo nieuwbouw

Laatste sprintje voor het bouw verlof

door bouwcomité 5 juli - 10:00

auteurs logo Met man en macht wordt er vandaag verder gewerkt aan de nieuwbouw. De grondwerker legt de laatste hand aan het plaatsen van de nutsvoorzieningen en de regenputten. Terwijl er binnen volop een betonvloer wordt gestort op beide verdiepen.
In een rechte lijn naar het komende bouwverlof maar belangrijker voor ons naar een geweldig kamp dat er zit aan te komen!

Prettige vakantie!
De (groeps)leiding en het bouwcomite!

Update werken

door bouwcomité 11 juni - 10:00

auteurs logo Volgende week zal Altez het dak verder plaatsen en wordt er ook gewerkt aan het plaatsen van de regenput en nutsvoorzieningen.

Vooruitgang werken

door bouwcomité 28 mei - 17:00

auteurs logo De voorbije twee weken startte Altez met de montage van het nieuwe lokaal. Nu kunnen we met deze plaatjes een zonnig weekend tegemoet gaan.
Zo gaat het goed, zo gaat het beter, alweer een paar vierkante meter!

update foto 3

Start werken

door bouwcomité 17 mei - 07:00

auteurs logo Vandaag zijn ze begonnen aan de eerste montagedag van het lokaal
Het krijgt vorm, meer dan Lego-Blokjes

Start werken

Voorbereiding werken

door bouwcomité 2 mei - 09:00

auteurs logo Opgelet: hier bouwt een scout!
Komende week start de aannemer met de grondwerken.

Volg ons verhaal hier verder.

Signalisatie

Wist je dat je ons project nog steeds kan steunen met een fiscale gift. Dat kan voor een bedrag van €40 per jaar maar kan ook met een maandelijkse gift vanaf €4 (€4 x 10 maanden). Storten kan op BE55 4096 5041 4144 met mededeling “BVG 5-391 NIEUWE LOKALEN ELLEVELDWEG”.
Een stevige linker,
Het bouwcomité

Uitzetten lokaal

door bouwcomité 29 maart - 09:00

auteurs logo Weer een stap dichter bij onze nieuwe lokalen!
Bedankt aan Landmeetkantoor Topomeasure voor de geweldige samenwerking!
Uitzetten lokaal

Goedkeuring subsidies

door Bouwcomité 21 februari - 15:49

auteurs logo Goed nieuws, het College van burgemeester en schepenen keurde deze weel onze subsidieaanvraag voor de bouw van de nieuwe lokalen goed .
Het terrein aan de Elleveldweg ligt nu nog onder een sneeuwtapijt maar begin april zal onze aannemer Altez Industriebouw starten met de werkzaamheden.
Wist je dat je ons project nog steeds kan steunen met een fiscale gift. Dat kan voor een bedrag van €40 per jaar maar kan ook met een maandelijkse gift vanaf €4. Storten kan op BE55 4096 5041 4144 met mededeling “BVG 5-391 NIEUWE LOKALEN ELLEVELDWEG”.
Hopelijk tot snel!
sneeuw terrein

Dossier

door Bouwcomité 12 december - 17:34

auteurs logo Dag sympathisant,
Benieuwd naar wat ons nieuwbouwproject nu juist inhoudt? In dit document proberen we jullie wat wegwijs te maken in onze plannen.
De voorbije jaren is er achter de schermen hard gewerkt om dit project samen te stellen. Er is geschrapt, hertekend, geëvalueerd,... en daardoor zijn we tot dit resultaat gekomen.

In de komende maanden zullen we jullie verder op de hoogte houden van de werkzaamheden langs allerlei kanalen.
Veel leesplezier!
Een stevige linker,
Het bouwcomité

Grond sondering

door bouwcomité 12 december - 17:14

auteurs logo Bij het ochtendgloren startte Cona met de grondsonderingen voor de nieuwe lokalen. Met de grondsondering krijgt de aannemer een beter zicht op de ondergrond en weten ze welke soort funderingen ze moeten toepassen.

Sondering

Wil jij mee de fundering zijn van onze lokalen? Dat kan met een FISCALE GIFT op BE55 4096 5041 4144 met mededeling BVG 5-391 NIEUWE LOKALEN ELLEVELDWEG. Giften in 2020 zorgen voor een belastingvermidering van 60%!