BBQ
VZW
Technisch probleem website door De Groepsleiding
11 september - 21:10
Beste ouders, vrienden, oud-leiding en sympathisanten,

Er een technisch probleem met de website waardoor de klaroens van het huidige scoutsjaar nog niet zichtbaar zijn, hier is alvast informatie over de eerste vergadering van elke tak. We proberen de klaroens zo snel mogelijk online te krijgen.

Kapoenen, kabouters en welpen: Eerste vergadering zondag 17 september van 14u tot 17u aan de Pleinkensstraat 8 te Wespelaar.

Jonggidsen en jongverkenners: Eerste vergadering zondag 17 september van 14u tot 17u aan de Wepselaarsebaan 272A te
Boortmeerbeek, kom met de fiets.

Givers: Eerste vergadering zaterdag 16 september van 13u tot 20u. De givers starten deze vergadering op de parking van Delhaize Haacht, hier verkopen ze plantjes ten voordele van Kom op tegen Kanker. Givers die later komen kunnen aansluiten om 16u30 aan het giverlokaal op de Wespelaarsebaan 161 te Boortmeerbeek. De givers moeten een vleesje en 5 euro meenemen want ze eindigen de vergadering met een gezellige BBQ en ze komen ook met de fiets. Het is dan ook vriendjesdag dus neem je beste vriend of vriendin mee om hen te overtuigen om ook naar de scouts te komen.

Jins: Fotoavond op vrijdag 15 september, meer info bij de jinleiding. Facebook event fotoavond

Inschrijven voor het nieuwe scoutsjaar kan via http://www.scoutshaachtstation.be/index.php?s=i en kost 35 euro.
Wanneer jullie al ingeschreven waren het voorbije scoutsjaar hebben jullie ook een mail gerkegen met informatie over de groepsadminsitratie en het openingsweekend.

Tot slot nodigen we jullie ook graag uit op het Scoutsontbijt (Facebook event Scoutsontbijt).

Op een spetterend scoutsjaar,

De voltallige leidingsploeg!
Vragen of opmerkingen? door Groepsleiding
8 november - 16:08
Hebben jullie vragen of opmeringen? Neem gerust contact op met ons via het mailadres : groepsleiding@scoutshaachtstation.be of als jullie ons liever bellen zijn ons gsm nummer hier http://www.scoutshaachtstation.be/index.php?s=a&g=grl te vinden.